Site adresi: pm
Site için istenen fiyat : 450 TL
Sitenin aylık getirisi: Adsense 5-10 TL Civarı. ( Tanıtım Aylık 1 Satış 40 TL . ) ( Sitede Şuan 30 40 adet tanıtım yazısı bulunuyordur saymadim.) Sitenin açılış tarihi: 2017 - Haziran
DA / PA Değerleri : 47/41
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın sitesi Günlük hit sayısı Ortalama 0-500 Ziyaretçi kaynağı: %70 Organik Google %30 pinterest Domainin yaşı :1+
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet
Hosting dahil midir: mart ayina kadar günü vardır paneli ortak kullanabiliriz. Diğer sitem de olduğu için direk hesabi veremem. Veridyen de barınıyor
Banlı olduğu sponsor var mı:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: ESENKADIN Teması Yazılım lisans sonlanma zamanı: suresız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:hayır
Alacak arkadaslara not. Sitede 300+ yoast seo ve seo kriterlerne uyumlu 500- 1500 kelimeden fazla uzunlukta makale vardir. 150 tl degerinde esen kadin temasi ucretiz verilecektir Ilgilendigim zamanlarda günlük 1k hite kadar cikmistir. Fakat son 6 7 aydir hic ilgilenemedim. Footer linkleri vardir 2 tane ama silinmesinde sorun yoktur. Domain uzantim com.tc dir. Pa değeri icerikler girildiği için 41 seviyesindedir. Com.tc domaini tld yani sub olarak görünmektedir. Fakat bu sorun yakin zamanda çözülecektir. Isimtescil üzerinden ucretli sekilde reglenmektedir. Sirf içerikler için bile alınabilir özene bezene yazilmis makaleleri incelerseniz 301 çekerseniz harika bir site elde edeceginizi unutmayin. Adsense ekledigim zamanlarda günlük 5 10 bazen 30 tl ye kadar kazandim. Sifir site acip makale parasi vermek yerine bu siteyle devam edebilir. Ya da footer backlink icin kullanabilirsiniz. Kadin sitesi kelimesinde ilk 3 e sokmustum fakat ilgisizlikten ötüru düşüş yapmıştır. Dedigim gibi makale parasina hem tema hem 300+ küsur makale sahibi olacaksiniz.BİLİNEN HERHANGI BIR BANI SPAMI BULUNMAMAKTADIR. SIZ KONTROL EDEREK ALINIZ AKSI TAKTIRDE HIC BIR SEKILDE MESULIYET KABUL ETMEM.
pm ile site adresi ve ziyaret istatistikleri lütfen