1854 yılında mı yaşıyoruz? Açarsın siteni yaparsın yayınını. Engellesen kaç yazar, girip okumak isteyen girer okur. Site engellemek, kapatmak falan bunlar çağ dışı şeyler.

https://www.aa.com.tr/ru/

Al sana Rusça yayın yapan ajans.

Rusça olmasına rağmen "Esad, Kuzey Suriye'yi Tehdit Ediyor" diye başlık var. Sana göre Rusça yayın yaptığı için böyle bir başlık atmamalı tamamen Rusya devletinin ideolojisine uygun davranmalı. Eğer taraflı haber dedektifliğine soyunduysan uzağa gitmene gerek yok AA burda. Ağababalarının sözünden çıkmaz. Fethullah Hocaefendi dersin sabahlara kadar Fethullah'ı över; FETÖ dersin sabaha kadar Fethullah'ı kötüler.

Sputnik Türkiye'nin haberleri genel olarak objektif ve kapsamlı. Türkiye'den kopuk değil. Memlekette iyi ne oluyor ki adamlar seçmece karpuz gibi kötü haber versin?

dEaTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çarşamba günü bizim burada semt pazarı var ben gittim domates kilo 3-4 lira arasi değişiyor ki normal görürüm 5lirada olsa 8 lirada olsa normal görürüm mevsımsel olarak kişin zamlanır kişin domates mevsimine aykırı
mazot kullanmiyorum benzinli araç benim kardeşim her defasinda 100 TL benzin aliyorum.
işsizlik kişin artar yazin düşer mevsimsel işçiler Türkiye'de işsizlik oranidna her zaman 2-3 puan fark ettirir bunu sende bilirsin.
iş yerleri kapanır yenileri açilir vs. vs bunlar günümüzde normal bende ofisi kapatip mağza açmayi düşünüyorum.
sma hastasi için bakanlık çalişma başlatmiş bildiğim kadari ile
isviçrede yaşamakla alakası yok kanka sadece haberi yorumlamak sıkıntı ilk defa kışın domatese zam gelmiyor veya işsizlik ilk defa kişin artmiyor. ama bu Türkiye'nin sonu gibi yorumlamaları sadece
anladiğini umuyorum kaptiğini düşünüyorum
saygılar hörmetler diliyorum.
Bu sputnik'in cahiliye dönemi için özel olarak hazırlanmış haberler vermesi lazım. Bilgi olmadan konuşmak tam olarak bu oluyor sanırım. Sana açıklanan, A Haber'de duyduğun işsizlik rakamları mevsim etkisinden arındırılmış trend rakamlardır. Mevsim etkisinin dahil edildiği işsizlik rakamını görmek için raporun detaylarını okuman lazım. Ayrıca bu ülkede yatırım yapan/yapacak bir tane bile insanın TUİK verilerine güvenmediğini düşünüyorum. Son enflasyon rakamlarında çok güzel gördük bunu.