Kısaca yaptırmak istediğimiz programdan şöyle bahsetmek istiyorum.
Ayakkabı mağazası için hızlı satış programı olacak stok takibi, barkod, fiş, fatura vs her türlü işlem olacak gelelim işin çetrefilli kısmına
Bilgisayara yapacağımız satış programı web sitemizle entegreli olarak stokları otomatik olarak güncellemesi gerekiyor
Yani şöyle örnek vereyim
Mağazamız da 36 numara ayakkabı satıldı siteden de stokta 36 numaranın olmadığı, kalmadığı gözükecek. Otomatik olacak bu işlem Bilgisayar da ki program siteye entegreli stok programı olacak
Kendine güvenen arkadaşları
0543 843 9700
whatsapptan yazmalarını bekliyorum
Merhabalar,
Bir kaç sorum olacak..
E-Ticaret web siteniz firmalardan alınmış bir paket mi yoksa açık kaynak bir yazılım mı? Örn: Opencart, Magento gibi.,
2 Yazılım mühendisi arkadaşım ile uzun zamandır geliştirmekte olduğumuz ve hali hazırda ismini isterseniz özelden veya telefon üzerinden verebileceğim ( bayan markaları ) kullanmakta. Stok Takibi, Barcode, Barcode Tasarım ayarları Satış irsaliyesi, Satın alma irsaliyesi
Yazılım To Web:
Stok Aktarımı - Ürün, Renk, Beden, Miktar, Resim ( Eş Zamanlı )
Web to Yazılım
Müşteri Aktarımı
Sipariş Aktarımı
Stok Eşleştirme
Ek: Satış raporları,
Satış raporlarına ( Bilgisayar, Telefon, Tablet ) üzerinden dilediğiniz zaman bakabilir.
Veya belirlediğiniz her saatte belirlediğiniz mail adreslerine satış raporları alabilirsiniz.
Yapabilmekte ( veri tabanına erişebildiğimiz her sisteme adapte edilebilir )
Yukarıda bu yüzden sordum herhangi bir firmadan paket mi aldınız yoksa açık kaynak kodlu bir siteniz mi var diye..
Fatura: E-Faturaya tabii değilseniz. isteğinizi karşılıyoruz.
Tam entegrasyon. Tam yönetim..
D.N: Yazılım firmalar tarafından kullanıldıgından her daim güncellenme ve yenilikler çıkmaktadır.
Her güncellemede programı çalıştırdıgınızda güncelleme çıktı! Güncellemek istermisiniz butonu çıkmakta.
Tek tuş ile en güncel sürüme geçiş yapabilirsiniz.
Semih
0541 646 16 16