Ülkemizde otomobil kültürü olmadığı için, öncelikle etrafınıza pek kulak asmayın derim. Şu an çoğu insana göre Symbol en kral B segment araç, Passat en kral D segment araç vs.vs. uzar gider. (Bu araçların kullanıcılarına bir şey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Her ikiside kendi sınıfında iyi araçlar.) Polo Classic'leri zamanında çok sever hoş bulurdum, genel itibariyle yaşına göre güzel arabadır.
Rot başları, Klima gazı falan dert şeyler değil ancak direksiyon pompası tamirden ziyade genelde direk değişim gerektiren bir parçadır onun maliyeti üzebilir, keyif kaçırabilir. Teyp-Hoparlör falan kişisel şeyler sonuçta onlara bir şey diyemem.
Yapılan yorumlar genelde piyasası yok, yok satamazsın falan diyedir. Malum ülkemizde araç satmak için alınıyor. Fiyatıda mevcut piyasa koşullarında fena sayılmaz. Şu piyasası yoktur falan lafına hiç kulak asmayın, inanın piyasa aracı denen arkadaşımın Clio'su nu satana kadar göbeğimiz çatladı. Yine bir başka arkadaşımın satamazsınız dedikleri Alfa'sını bir kaç saatte satmıştık. İşin bu kısmı gerçekten nasip, kısmet. Hiç belli olmuyor.
Şimdi araca tekrar geri dönecek olursak, yaşı muhtemelen 20+ olan bir araç ve LPG'li... LPG sistemini baştan aşağıya elden geçirmenizi tavsiye ederim, zira eski araçlarda iyice sorun yumağı haline dönüşebiliyor LPG... Günümüzde artık çok gelişti ancak, kabul edelim ki geçmişte yapılan derme çatma düzenler hala trafikte. Bu yaştaki arabaya değişen, boya falan bakmak afedersiniz ancak klasik bir araç almıyorsanız zaten ahmaklık olur. Güle güle, kazasız, belasız kullanın. Hayırlı olsun
97 model hocam. birde şöyle bir sıkıntısı var nekadar doğru ne kadar yalan bilemem, gövde de bir arıza için usta uğraşırken yanlış bi yere dokundu km sıfırlandı. asıl km 119 değil 239 bin km dedi.
Polo HB otomatik var yıllardır, her türlü memnunum. Clasicleri sevemedim pek, biraz fazla büyükler. Rot başı birşey değil de, direksiyon pompası vs. ne olur bilemem ama,
Ne yaparsanız yapın, doğru ustaya yaptırın. Eski araban varsa iyi ustan olsun sırtın yere gelmez. Herhangi bir sıkıntı yaşatmadı bana.
aynen adanada usta sıkıntısı çekeceğimi düşünmüyorum hocam.
yaptırda bi tur gezek
gelirim bi çorbanı içmeye kardeşim