Normalde falcılara inanmayan birisiyim kesinlikle hatta dalga geçerim. Ama bayan vardı ablamın arkadaşı.Kadının falları gerçek oluyordu.(üç harflilerle bakıyor diyorlar kadın için ama bilmiyorum) kadın fala baktıktan sonra gece pek rahat uyuyamıyormuş.
şuan bu yazıyı okuyanlar büyük ihtimal boş iş falan diyorlar (bende daha önce aynısını diyordum)
Kadın fala bakarken örneğin ablam benm için baktı.Kahve bittikten sonra kadının dediği tek şey bakılacak kişinin ismi ve aklına kişiyi getirmesi.
Ben kadının kim olduğunu bile bilmiyorum yani.
Baktıklarından bir kaçını söyliyeyim.
1- Bana askerlik yakın bir yere çıkacak dedi (çıktı.)
2-Yakın bir zamanda alkollü ortamda bir kızla tanışacak o kızla samimiyet kurarsa bana bela olacak dedi(kızın isminden harf verdi).Bar ortamına fazla takılan birisi değilim bir ara arkadaşlar gidelim dedi. gitti.Bar ortamında verdiği harfle ilgili bir kızla tanıştım. Tabi samimi olmadım

3-Ablama sana bir yerden para gelecek dedi. Gelmesi mümkün değil normalde devlet memuru maaşı belli döner sermayesi belli. Sonra 2002de yanlış hesaplanan bir döner sermaye parası geldi.
4- Teyzemin evini birebir tarif etti.
5- Size bir yerden tarla gelecek dedi.Ama hiç düşünemeyeceğiniz bir yerden dedi. (Doğru çıktı)
6- Kadın kendi babası bir işe girecek ve işte kaza yapacaksın dedi.Doğru çıkmış
7- Bana baktığı zaman bu çocuğun içinde kimselere söylemediği bir sıkıntısı var dedi. (doğruydu)
8-Ablama sizin ailenizde birisi aniden ameliyat olacak , amilyat tutmayacak sonra tekrar olacak ve bu kişinin karekteri değişecek dedi. (Doğru çıktı.)
NOT: Kadın parayla bakmıyor. En son evlenip başka yere taşınmıştı. Büyük ihtimal pmden soranlar olacak. Bende inanmıyorum ama böyle birebir yaşadığım bir gerçekte var.Bazıları üfürmek için sallıyor.