Hocam yarışmaya katılım için kriterler var, ayrıca ben istekleri en başta yazdım. Kimse buna uymayacaksa öyle yarışma olmaz. Her kes kafasına görə birşey atacak, ben de seçeceğim öyle bir şey olamaz. Gönderilen logolardan hiç biri belirtdiğim brief şartlarına uymamış, neyi seçeceğim? Kalem silip atma söz konusu değil. Öncelikle insan katıldığı yarışmada okuyacak ki, ne istiyor adam. Koskocaman extra sembol demem rağmen, aynı şeyi bana atıyorlarsa, logolarda golden ratio prensibi geçerli değilse ben neyi seçecem ya Allah aşkına. Çocuk değiliz ki, 100 tane proje yaptık. Burası sadece uygun yer değil bu işler için, onu anladım. Büdce de zaten azdı. Ondan da ola bilir.
Bütçenizin fazla olmadığını söylüyorsunuz. Büyük firmalarla çalışsanız dahi emin olun bu fiyata yine istediğiniz bir logoyu yaptıramazsınız. Kurallar açık ve nettir son kez daha yazıyorum. Size ekstra dan 2 gün daha süre tanıyorum. Bu süre zarfında gelen logoları değerlendirin ve konunuzu lütfen kurallar dahilinde düzenleyin.