Merhaba,
Öncelikle lütfen kuralları okumanızı tavsiye ediyorum.
https://www.r10.net/tasarim-yarismal...-kurallar.html
Zaten bizlerin en büyük hatası kuralları okumadan ne yazık ki gelişi güzel konular açıyoruz. Kendi isteğiniz doğrultusun da konuyu iptal edemezsiniz. Çalışmaları beğenmemiş olabilirsiniz bunun için ek süre +2 gündür. Bu +2 günün sonunda ise bir seçim yapıp belirtmiş olduğunuz ücreti kazanan üyeye aktarmak zorundasınız. Burada sonuçta bir emek söz konusu ve bir kalem de silinip atılamaz. Konunuzu lütfen güncelleyip logoları neden beğendiğinizi belirttikten sonra normal sürenizin ardından +2 gün daha ek süre talep edebilirsiniz. Bu kurallar sizin için değil herkes için geçerli bir durumdur ve uyulması zorunludur.
Hocam yarışmaya katılım için kriterler var, ayrıca ben istekleri en başta yazdım. Kimse buna uymayacaksa öyle yarışma olmaz. Her kes kafasına görə birşey atacak, ben de seçeceğim öyle bir şey olamaz. Gönderilen logolardan hiç biri belirtdiğim brief şartlarına uymamış, neyi seçeceğim? Kalem silip atma söz konusu değil. Öncelikle insan katıldığı yarışmada okuyacak ki, ne istiyor adam. Koskocaman extra sembol demem rağmen, aynı şeyi bana atıyorlarsa, logolarda golden ratio prensibi geçerli değilse ben neyi seçecem ya Allah aşkına. Çocuk değiliz ki, 100 tane proje yaptık. Burası sadece uygun yer değil bu işler için, onu anladım. Büdce de zaten azdı. Ondan da ola bilir.
Br başka yetkilinin de uyarı ve bilgilendirmesine rağmen kararınız aynı mı ?
Yarışmayı iptal mi ediyorsunuz ?
Kurallara ben uyuyorum, benim briefe kimse uymuyor. Ondan dolayı kimseyi seçmiyorum. Ayrıca extra sembol olmaz dedim, ayrıca basit bir logo kriteri golden ratio bile uygunlanmamış. Böyle bir şeyi seçersem logo yapanlara hakaret olur.