uzay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurallar elbette herkes için birdir. Kimseyi çok fazla sıkmamak için 400px limitini gündemde tutmuyorduk.
Ancak son birkaç gündür yarışmacıların büyük boyutta ve birden fazla görsel eklemesi yüzünden konuları rahat ve seri bir şekilde inceleyemiyoruz.

Bu konuda ki diğer katılımcılar da aynı yönde bilgilendirildiler ve konularında gerekli düzenlemeyi yaptılar.
https://www.r10.net/1074372248-post23.html

Geriye dönük konulara işlem yapılmayacağı için şuan dan itibaren aktif olan ve olacak tüm yarışmalarda bu kural uygulanacak.

Yarışmayı iptal edemezsiniz bilginiz olsun.
Kurallar gereği süre bitiminde katılımcılardan 1 ini seçip ödül tutarını kazanan üyeye göndermek zorundasınız.
Bu kuralı ihlal etmeniz durumunda forumdan süresiz olarak uzaklaştırma cezası alırsınız.
Hayır kimseyi seçmeyeceğim, çünki logoda ben o kadar brief yazdım, kimse uymamış, ayrıca da golden ratio-ya bile uygun değil logolar. Maksat kimese para vermek olmamalı. İşimiz görülmemiş. Büdceyi artırıb, ajansla çalışacağım. Burada prolar katılım göstermiyor. 10 senedir üyeyim ben, kimsenin hakkına girmedim. Yukarıdakı arkadaşlar da ne demek istediğimi anlıyordur. Brief dışında logoları kabul edemem. Zaten kullanmayacağım. Sadəcə LessWorks-e 100TL flan düşünüp, para vereceğim. O da emeği ve fikirleri hoşuma gitti diye. Bu kadar.