öncelikle hayırlı işler bol kazançlar...
Güzel kurumsal bir logo iyi gider bence. Bu logo olmamış gibi..
Öncelikle kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
Logomuzun iyi olduğunu düşünüyorum sadece siteyi dün taşıdım ondan asıl halini koyamadım direkt transparant çekip ygun boyuta kısaltıp geçiştirmelik koydum. Ama tasarım olarak yeterli olduğunu düşünüyorum yakında güncelleyip piksellikleri vs de halletmiş olacağız.
Teşekkürler.
Hocam site gerçek anlamda 2005 yıllarını anımsatıyor bana. Site tasarımında ciddi bir düzenleme yapmanızı öneririm, hayırlı çalışmalar.
Bunun bizde farkındayız ve uzun zamandır bir uğraş içindeyiz ama istediklerimiz her zaman yolunda gitmiyor maalesef, şuanda elimde iş olduğu için önceliğim onları bitirmek çünkü adamlar sonuçta bana bir ödeme yapıyor... Bu işleri 15 tatilde bitirmeyi planlıyorum. Ardından tema tasarımını baştan son değiştireceğim.
Teşekkürler..
Account Suspended > yerine yönlendirme yapsaydınız hocam.
Dün alel acele taşımamın sebebi de oydu x firmasından reseller aldık süre bitmiş fark etmedik ödeme 2-3 gün gecikti sonra reseller sahibine ulaştım (yurt dışında oturuyor kendisi) müsait olması ödeme yapması fln derken 12 gün oldu ve bu x firması reselleri tamamen sildi hiçbir yedeğimizi de vermedi bizde 31 aralıkta aldığımız yedekle direkt kurmak zorunda kaldık extra da
reklaminiz.com için hosting açmak istemedik.
Öneriniz için teşekkür ederim.
Keşke alanadı gibi siteyide başka yerlere taşıyabilseniz. Çok hatalar var. Geliştirmeniz dileğiyle.
Görüşünüz için çok teşekkür ederim, yukarıda da biraz bahsettim aslında onları da okuyabilirsiniz, ayrıca zaman buldukça geliştirmek için olabildiğince uğraşıyoruz gerek güvenlik gerek backend gerek frontend açısından...
Fark ettiğiniz eksikleri yazarsanız incelemek isteriz sonuçta bizde her hatamızı görebilseydik şuan bu halde olmazdık

Fark ettikçe en kısa zamanda düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz.
Tekrardan teşekkür ederim.
tasarım tek kelime ile berbat.. hayırlı işleriniz olsun
Yorumunuz için teşekkür ederim ama söyleyiş tarzınız için pekte teşekkür edemicem aynı şeyi yukarıda yorum olarak çok güzel bir dille belirtmişler hem üstüne aynı şeyi demişsiniz hemde bizi kötülemeye çalışan bir dille demeye çalışmışsınız. Bizde bazı eksiklerimizin farkındayız ama zaman olmayınca engel çıkınca düzeltmek için de zamanımız olmuyor bizde her şeyden kısarak biraz biraz zaman ayırmaya çalışıyoruz.
Yinede yorumunuz için teşekkür ederim