Kocaelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ozaman sana tavsiye vereyim;

-Deneyimlemek yerine biraz daha kolay olsun diye sormuşsun buna pek gerek yok deneyimlemekten korkma,
-Kendi bildiğin yada kolay öğrenebileceğin sektörünü Adwors yada diğer keyword tool sitelerinden araştır ve bul,
-İnsanların ya bu adam iyi bi yazı yazmış okuyayım, paylaşayım ve yorum yapayım diyecekleri şekilde sematik içerikler oluştur.

örneğin benim 3 yıl önce açtığım, özel bir yazılım üzerine bu şekilde bir blogum var ve kendi kelimesinde 7. sırada, rakiplerim ise yazılımın kendi siteleri(forum,blog,destek bölümleri vs),
backlink alımı hiç yapmadım ama yazılımın kendi forumlarında ve bloglarında oluşan hatalar ile ilgili blogumda yazdığım çözümleri oralarda paylaşarak direk kendilerinden backlink aldım, sosyal medyada yazılımın sektöründeki sayfalarda neler yapılacağı ile ilgili yazılarımı paylaştım, belirli bir seviyede kazandırıyor. Geçen yıl firma iş teklif etti yurt dışı yasağım olması sebebiyle kabul edemedim bunlardan dolayı deneyimlemekten korkma hemen kolayca olmuyor malesef bu işler.
öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim, gerek olsun forumlar gerek olsun videolar sabahlara kadar izlediğim bir sürü videolar var ama videolar bile belli bir yere kadar deneyelimli olma olanağı sağlıyor. r10 ailesinin adsense wordpress paylaşımlarınıda okudum ama böyle içime yatan sektör olmadı şuan sağlık sektörü ile ilgiliyim, bir çok bloglarda yazılar okudum bilgi sahibi olmaya yetiyor gibi, ama işte böyle tecrübeli birinden bilgi almadıkça yetersiz oluyor