ttkom santral ekipleri tamamen bilinçli bir şekilde hızı kısıtladıklarını düşünüyorum. Aynı sorunlar bende de vardır. (gerçi benim aldığım hızlar çok daha düşük ttnette ikin 0.99 şimdi 2.2 filan). En son ttnete arza kaydı yapmıştım bu sırada da interneti türknete taşıma işlemi yaptım. O sırada ttnet müşteri hizmetleri aradı sizin eve kadar 16 mbit internet geliyor sorun ev içi tessisatınızda filan diyip geçti(ne alakası var tabi köyde kimse nedense 16 alamıyor herkesin mi evi bozuk.) saha ekipleri ise 1mbit neyinizi yetmiyor diyip gidiyorlardı hep.

neyse ttnet ile o görüşmeden 5 dk sonra hattın türknete taşınması tamamlandı ve modemde ayarları yaptım ve internet anında hızlandı. 2.2 fina alıyorum modemin maximum alabileceğiniz değer olarak gösterdiği değere yakın bu. Tavsiyem sözleşmeniz yoksa başka bir şirkete geçiniz ve modemdemden alabileceğiniz maximum hızı alıp alamadığınızı kontrol ediniz(tabi arada çok fark varsa modemler alınabilecek hızı çok fazla gösteriyor ama santral yükselttikçe o max hız da düşüyor ortada birleşiyorlar).

bu arada türknete geçmek isterseniz davetiye kodu bırakayım şuaraya. 1 ay size 1 ay bize üçretsiz internet hakkı var: https://turk.net/p/RHG22LX89ACM/