antiTRust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
godaddy den gizliligi kaldirip natroya transferi yapin. gizlilik panelden kalkar gd den
Yazıyı okumadınız sanırım? Godaddy'de gizlilik hizmetim bulunmuyor onunla ilgili alanda Gizliliği aktif etmek için yıllık 5 TL yazıyor bastığımda ödeme sayfasına gidiyor yani öyle bir hizmetim yok haliyle onu kapatabileceğim bir buton ya da sayfamda yok ama gizlilik aktif, Whois bilgileri görünmüyor gizlenmiş.

Mori adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GoDaddy'deki olay cidden saçmalık. Gizlilik hizmeti ücretli ama almadığınız gizliliği etkinleştirip, bu yüzden transfer edemiyorsunuz? Çok garip. Mutlaka önce GoDaddy ile olan sorunu çözün, sonra Natro'ya yönelirsiniz. Natro, şu aşamada bir şey yapamaz.
Aynen öyle fakat işte adamlara ulaşamıyoruz öyle bir sıkıntı var Telefon saatleri dışındayız şu an destek bildirimi göndereyim dedim ilgili sayfada buton var ama basılmıyor pasif duruma getirilmiş oda enteresan bir firma çözemedim henüz 5 yıldır her yıl girer çıkarım bir şeyler alırım, işim düşüyor illaki adamlara ama işte 5 yıldır 1 seviye geliştiremediler kendilerini.