Merhabalar,
Malum bu düğünlerde oynamak gibi bir zorunluluk var. Hayatım boyunca hiç oynamadım. Bir kaç kez denedim, ellerimi kaldırdığımda kendimi pilot gibi hissediyorum ve herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum.
Zaten el ayak birbirine dolanıyor, rezil olduğumu bariz anlayabiliyorum.
Bunca yıldır bir şekilde kaçabildim lâkin şubat ortasında nişanım, haziran başında düğünüm var.
Millet nişan / düğün heyecanına girer, nasıl olacak nasıl geçecek vs. düşünür. Ben aylardır bu oynamak işini nasıl hallederim diye düşünüyorum.
Yani ciddi ciddi kafama takıyorum ve tüm moralim bozuluyor.
Bu durumda olan, bunları yaşamış olanlar var mı? Varsa nasıl atlattınız? Video izle öğren demeyin, çünkü yapamıyorum. İzliyorum ama izlediklerimi yapamıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Şuan kendimi gördüm. Bende oynamaktan nefret eden bir insanım özellikle ortada 20 kişinin oynayıp geri kalan 400 kişinin saçma bir şekilde seni izlemesi. Şunu yapacaksın ilk önce normal eller yana şık şık yapıyorsun bir sağa bir sola dönüyorsun hafifte zıplıyorusun. Sonra ritim eşliğinde biraz alkış tutuyorsun. Olay bu yaklaşık 2 saat boyunca bunu uyguluyorsunuz. Düğün bittikten sonra güzel bir gece geçiriyorsunuz. Allah mutlu ve mesut etsin.
Amin.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi