bu konuyla alakalı hiç gitmedim daha hiç kahve falan içmiyorum hiçbirisini. kulak çınlaması olduğu için artiriyormus kafein
yarın gitmeyi planlıyorum ama hangi bölüme gidecegimi bilmiyorum tabi sıra olursa
çok sağolun hocam öncelikle cift karbüratörlü motor yazınız güldürdü 😀 hocam çocukken böyle bir alıştım yüzüstü yatmaya gidiş o gidiş ama 10 senedir hiç böyle bir şey yoktu hatta onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum şuan yarı uzanıyorum ama sırt üstü tam yatmiyorum baya bi dik vücudum ama hala basim tak tak atıyor şuan yazıyı yazarken basım oynuyor yeminle deliricem
çok sağolun yarın gitmeyi düşünüyorum randevu alabilirsem
forumda bi doktor yok mu 😀
hocam korkutmayin beni. yarın randevu alabilirsem gidem kardiyolojiye. psikolojik olurmu bilmiyorum ama psikolojimin düzgün oldugu söylenemez. 2-3 yıldır o kadar çok hastanrye gittimki. 2-3 yıl önce hiç bir şeyim yokken bu süre içinde 10 dan fazla hastalık çıktı vücudumda hepside ciddi. Birisinin bedduasinimi aldım birisine kötülük mu yaptım naptım anlayamadım vallaha 😔
Geçmiş olsun hocam, kahve, sigara, kola, enerji içeceği gibi içecekler de neden olabiliyor ama en iyisi bir kardiyoloji doktoruna görünmek.