Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

Hemem konuya gireyim.Bu anlatacağım şeyler 3 ay kadar önce başladı , yani daha öncesinde böyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Yattığımda sanki kalbimden yukarıdaki tüm damarlar patlayacakmis gibi oluyor. Nabzım öyle bir atiyorki damarlar patlayacak galiba diyorum. Kalbimden yukaridaki tüm atardamarlar vura vura atıyor böyle hepsini öyle şiddetli hissediyorum ki anlatamam. En çok da şah damarım ve beynimdekikeri hissediyorum başımın her yeri ayrı atıyor. Resmen yatarken başım oynuyor şiddetinden atışların. 4-5 ayrı noktada hissesiyorum bu olayı. Tabiki bu kadar şiddetli olunca uyumak çok çok zor resmen beynim oynuyor sanki nabzın atışından. Yüz üstü uyuyan biriyim senelerdir daha önce böyle bir şey yoktu dediğim gibi sırt üstü yatınca baya azalıyor anında yani az hissediyorum , birde yatmayinca çok az hissediyorum veya hissetmiyorum. Ama yüz üstü veya yan yatarken anlatamam.

Bunu buraya yazmamın sebebi hastaneye gidicem ama hangi bölüme gidicegimi bilmiyorum. Daha ney olduğunu bile bilmiyorum tam olarak çünkü. Belki böyle bir şey başına gelmiş olan veya yol gösterebilecek birileri olur diye konuyu açtım.

Konuyu okuyan herkese teşekkürler.