''İnternet site adresinizin kurumsal SM Medyam Bilişim Hizmetleri L.T.D' ye ait olduğu tespit edilmiş olup, benzer sosyal medya hizmetlerini verdiğiniz için marka ismi taklit ettiğiniz, müşterilerin algısını değiştirdiğiniz ortaya çıkmıştır . Tetkik ettigimiz üzere verdiğiniz hizmetlerin SM Medyam ismiyle herhangi resmi kaynaklarda bulunmadığı, vergi mükellefıne tabi olmadığı anlaşılmıştır . 1 ay içerisinde taklit ettiğiniz anlaşılan site ismini değiştirmeniz gerekmektedir.''

''1 ay içerisinde taklit ve karışıklığa mahal veren site ismini degistirmediginiz durumda hukuki süreç başlayacaktır. Not: 1 ay süre müşterilerinize duyuru yapmanız için olup, avukatımız tarafından öngörülen süredir''

Şeklinde canlı desteğe offline mesaj bırakıldığını farkettim. Öncelikle benim domainim: smmedyam.com
onların ki sosyalmedyahizmetlerim.com nasıl taklit onu anlamış değilim böyle benim alan adımda bir limited şirketleri varmış.

Vergi olayına gelince evet limited şirketim yok ama şahıs firması olarak vergi vermekteyim bu sorun olur mu?

Birde bu alan adım 8 aydır piyasada. Neden önce bilgi verilmedi. Seo yaptırdım. Google da anahtar kelimelerde zirveye gelince mi akıllarına düştü çok merak ediyorum.

Marka hukuku adı altında hukuki bir durum olur mu? Olursa ne yapmam gerekir? Yoksa rekabette yenik düştükleri için mi yazıyorlar?

Siteye çok ciddi yatırımlar yapmış bulunmaktayım ve 8 ay sonra kolayda pes etmeye niyetim yok.

Ne yapmamı önerirsiniz? Yorumlarınızı bekliyorum.
Edit: http://www.ticaretsicilgazetesi.gov.tr/sorgu_acik.php bu linkten sorguladığımda böyle bir şirkette bulamadım.