Arkadaşlar önceki konumu görmüşsünüzdür belki görmediyseniz anlatıyım,
1 adet dizüstü ssd si lazım oldu internette bakarken bu sitedeki ssd uygun fiyatı geldi.(uygun dedigim 30-40 tl dir)
Hemen gece siparişi geçtim sonra beklemeye başladım pazartesi baktım kargoya verilmiyor aradım bir bayanla görüştüm. Bayan" hiç sorun degil depomuzda ssd mevcut yarın verilecek " dedi bende iyi ne güzel dedim kapattım.
Salı günü kargo numarası falan göremeyince yeniden aradım bu seferde bana "çinden gelme süresi 10 gün falan dedi" ben o an nasıl yani falan dedim siz resmen beni kandırıp zaman kazanıyorsunuz falan dedim.
Hatta " ömrüm hayatım boyunca sizden bir şey almayacağım ama bu seferlik lütfen iademi yapın düzgün bir siteden alıyım 20 tl ucuz diye sizden aldık pişman olduk" bu dediklerime ek olarak " benden kazanacagını 20-30 tl nin peşine düşmeyin ben bu yaşadıgımı kötü durumu bir çok sitede yazacagım ve benim düştügüm hataya onlar düşmesin diye o yüzden ufak hesaplar yapmayın paramı iade edin" dedim.
Bugun baktım hala aide onay bekliyor ve biliyorum bugunde onaylanmacak ve ben yeniden nanokatolog u arayacağım. Sömester dizüstü pc açık şekilde duruyor malzeme gelmedigi için toplayamadım tatilimi hiç etti. Bu şekilde saçma sapan çalışan bir firmayla dikkat edin bir işe başlamadan önce.
Kimse 20 gün sonra eline geçecek bir malzemeyi bir türk sitesinden sipariş etmez. Eğer böyle olacagına bilsem gider aliexpressten sipariş eder beklerdim en azından ordan ne zaman geleceğini biliyorum.
Nanokatolog sitesinden alışveriş yaparken bu saydıklarımı dikkate alıp yapın.30-40 tl ucuz diye 20 gün beklerim derseniz tamam ama aksi durumda "NE PARA İADESİ YAPILIYOR NE DE YARDIMCI OLAN BİRİSİ VAR" bir tane sekreter kız tutmuşlar tek yaptıgı evet efendim sepet efendim hiçbir şekilde yardımcı olma durumları yok.
Her konuşmada tek amaçları daha çok zaman kazanmak için yalanlar uydurmak.