Google için güncellik önemlidir. Bu şekilde evet yazılarına güncellik sağlayabilirsin. Bunu yaparken dikkat etmen gereken tek şey sanki gerçekten dışarıdan birisi yorum yapmış gibi durmalı. Yani içeriğinizi ziyaret eden ve yorumları okuyan kullanıcı sizin tarafınızdan atılmış olduğunu anlamasın. Komik duruma düşersiniz.
@Mori; Google yorum sahiplerinin IP adreslerini okuyamaz ve oradaki gerçek kişileri tespit edemez. İçeriğe odaklanır ve sitenizde analytics kodları varsa sadece ziyaretçi bilgilerini alır. Yani o ziyaretçinin sitenize yorum yapıp yapmadığını veya ne yorumu, hangi yorumu yaptığını anlayamaz. Bunu sadece siz sağlayabilirsiniz. Google'ın sunduğu dönüşüm kodları gibi uygulamalar var. Ayrıca herşeyi geçtim Wordpress gibi bir çok CMS ve özel yazılım var. Yapılar farklıdır. IP adresleri DB'de kayıtlıdır. DB'ye erişim sağlanamaz.
Google'ı fazla hafife alıyorsun dostum. Yapma

Emin ol hayal bile edemeyeceğin yöntemlerle kişisel verilerimiz işleniyor. Bir ara bana, paravan bloglarımın domain whoislerinin farklı olması gerektiği bile saçma gelirdi. Google'ın işi gücü yok da domainlere whois mi çekecek? derdim. Ama çekiyor. Tedbir önemli. Hedef Google ise biraz paranoyak olmak şart. Paranoyak olman, takip edilmediğin anlamına gelmez. Just because you're paranoid, don't mean they're not after you.