TekUmut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Onun yerine instagram otomasyon yazılımı alırsanız forumda ben dahil bir çok arkadaş güzel yazılımlar sunuyoruz instagramda satış yapan - sayfasını büyütmeye çalışanlara daha çok verim alırsınız.
Genellikle yapılan hata özellikle satış yapmaya çalışan insanlar için sölüyorum tek bir hesapla hareket etmektir. 1 hesap yerine örnek veriyorum 5 hesabı otomatik takip yapmaya bırakırsanız ortalama 1 günde garanti olarak 2000-3000 arası 5 hesabınız bildirim gönderir. Sizi görmelerini farketmelerini sağlar.
Daha önce sayfalara da reklam vermiş - pişman olmuş.
İnstagram reklam vermiş - yine pişman olmuş biri olarak kesinlikle otomatik takip - begeni - yorum gibi işlemleri öneriyorum. Sosyal medya bir pazar ve orda daha çok insana ulaşabilmek için en azından bir bildirimle onlara ulaşmaya çalışabilirsiniz.
Yaptığınız ticarette başarılar. Hayırlı akşamlar dilerim.
daha önce bu şekilde bir yemek sayfası kasmıştım hiç sorun olmadan 1 ayda 20k+ kadar ama daha sonra gelen güncelleme ile yapay beğeni felan diyerek kapatmışlardı ve shadow ban yemiştim ayrıca ne bot takippçi almıştım nede beğeni o zmandan beri bu yazılımları tercih etmeye çekinir oldum