Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
News kayıtlı bir haber sitesi benim içeriği olduğu gibi kopyalıyor hem de ben 5-6 gün önce açtığım konu adam yeni açmış benim sitem ilk sayfa 5. sıradayken onun yerine kendisi geliyor ve beni sıralamadan tamamen atıyor bu nasıl oluyor? ben şimdi o içeriği şikayet ettim bakalım fayda görecek mi? bıktım bu durumdan yahu kardeşim dünya para kazanıyorlar şurada 300-500 lira ayda zor kazanıyoruz ne gerek var böyle şeylere birde demişti biz dha iha abonesiyiz onlar haric almayız iyi de benim sitemdem hiç bir dha iha benim sitemden içerik çekmiyor şimdi sitesini burayada yazmak istemiyorum ama biraz ALLAH KORKUNUZ olsun newsli sitesi olup kopya içerikle insanlardan çalan arkadaşlar yapmayın..
Bu site yüzünden site işlerinden soğudum yahu..Yandexte sitem olduğu gibi duruyor hiç bir değişim yok Google nebicim bir arama motorudur kardeşim bu googleya muhtaç olduğumuz için kendimede kızıyorum! yandex en azından hakkını veriyor insanların arama yaparken bir şey yandex kullanıcam artık.
Hic buna benzer olup rahatsız olan yokmudur forumda? herkes halinden memnun mu? sosyal medyayı aktif kullanan arkadaşlar hiç yazıyormusunuz Google Türk yetkili kişilere vs? bu düzen bozulmadığı sürece o piyango birgün sizede vurur..