Aynı sorun bende bulunan asusun diğer bir modeli Asus N552VW-FW171T modelinde oldu pat diye ekran gitti mavi ekran filan derken aynı sizdeki ekran geldi hocam. Bilgisayarı açıyorum kapatıyorum hep aynı ekran derken. 1 gün hiç uyumadan sırf bu sorunla uğraşmıştım. Sorunun donanımla hiç alakası olan birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü halen kullanıyorum o laptopu. Hatayla ilgili neredeyse hiç türkçe kaynak bulamadım artık ingilizce çözümler vs izlemeye başladım üzerinden 2 yıl geçti net hatırlamıyorum ama başka bir bilgisayardan usb içerisine windows format diski oluşturup format atıyor gibi f8 miydi(hatırlamadım) tuşuna basıp format atarmış gibi hareket ediyorsun sonra windows 10 un bir ekranı geliyor onar, sistemi geri yükle, ... bu tarz kare şekilde menüler geliyor onar diyip windowsu yazılımsal olarak onarıp sorunu çözmüştüm. Windows 10 flash için kurulum dosyasını zaten kendi veriyor size ücretsiz key girmeyi format sırasında uyguladığınız için.Microsoftun sitesinden indirebilirsiniz.
Link sanırım burası
https://www.microsoft.com/tr-tr/soft...load/windows10