F.Gungor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de sizin güttüğünüz koyun kadar çobanla münasebetim olduğu için yorum yapıyorum. Neyin ne olduğunu biliyorsanız her hafta konu açmanıza gerek yok. Sorunu google’da aramak yerine kendinizde arayın daha kolay çözüm bulursunuz.
Muhattap olmak veya konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum. Dediğiniz tek şey sadece illegal uygulamanız yoksa itiraz edin. Allah aşkına konunun bununla bir ilgisi yok gelmiş yorum yapmışsın. Ben konuyu kendim için açmıyorum gördüğün gibi bu durumdan dertli bir sürü insan var. Globalde de binlerce insan aynı dertten muzdarip. Sen öyle yap hocam itiraz et açarlar İyi forumlar.

Prens55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam beni yanlış anlamanı hiç istemem ama bak 5 seneden beridir bu işteyim demişsin ama çözmemişsin

kartların yurtiçi yurtdışı kesinlikle olan bir olay. nasıl bir telefon numarası +90 +44 +49 gibi ayrılıyorsa sistem bunu anlıyabiliyor hangi sisteme ait olduğunu.
aynı şekilde vds kart uyumsuzluğu olursa yine sorun yaşarsın.

sistem akıllı. yeni gmail ile değil altif mail kullanan birisini bul.onunla al. hatta o maili kullanan kişinin kartıyla al.

sistemler o kadar akıllı ki evde konuştuğumuz şey karşımıza reklam olarak çıkıyor. yani sen dediğim türden birşeyler dene. vds bilmem ne seni paklamaz
Tabiki hocam kart numaraları sıradan üretilmiyor buna katılıyorum
Yalnız biz bir alışveriş yapıyoruz ben istediğim kartla istediğim ülkeden istediğim gibi alışveriş yaparım google bunu kesinlikle ayırmıyor o kadar da değil yani.
Ek olarak dediğim gibi, türk kartı, yabancı numara ve yabancı vdsle açılmış bir sürü hesabım var. Bunun bir ayrımı yok. Her şey sıfır olduktan sonra bir sıkıntı çıkmıyor.

Aynı şekilde dediklerine katılıyorum hocam vds filan kurtarmıyor artık, ayrıca vds'in daha önce geçmişini bilemediğimiz için hesap gümlüyor.
Yeni gmaille eskisi arasında farklar olduğunu itiraz etmiyorum ama sırf adam yeni kayıt olmuş gelmiş direk hesap almış diye sistemden engellemesi çok saçma buna katılmıyorum

Olay o kadar karışık ki hocam, her seferinde farklı bir şekilde deniyoruz, farklı sonuçlar çıkıyor Bu defa kalıcı çözümü buldum gibi bakalım hayırlısı.