PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kartla bir ilgisi yok aynı kartı girmedikten sonra. Kartın yurt içi yurt dışı diye bir olayı yok. Kart tüm dünyada standarttır istediğin kartla istediğin ülkeden harcama yaparsın.
Kaynak kodlarında hem fikiriz.
VDS'in yurt dışı yurt içi filan ayrımı da yok. Sadece sıfır ve kullanılmamış ip olması gerek.

Hocam daha konuyu okumadan gelmiş yorum yapmışsın ama 5 senedir google playdeyim ben. Neyin ne olduğunu biliyorum.
Bak bu konu uygulama yüzünden kapanan hesaplar değil. Boş hesabın seni tanıyıp kapanması Lütfen bir fikriniz yoksa yorum olsun diye yazıp geçmeyin.
hocam beni yanlış anlamanı hiç istemem ama bak 5 seneden beridir bu işteyim demişsin ama çözmemişsin

kartların yurtiçi yurtdışı kesinlikle olan bir olay. nasıl bir telefon numarası +90 +44 +49 gibi ayrılıyorsa sistem bunu anlıyabiliyor hangi sisteme ait olduğunu.
aynı şekilde vds kart uyumsuzluğu olursa yine sorun yaşarsın.

sistem akıllı. yeni gmail ile değil altif mail kullanan birisini bul.onunla al. hatta o maili kullanan kişinin kartıyla al.

sistemler o kadar akıllı ki evde konuştuğumuz şey karşımıza reklam olarak çıkıyor. yani sen dediğim türden birşeyler dene. vds bilmem ne seni paklamaz