webtasarimcom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Stein @BiELOF fikir ve düşüncelerinize saygı duymakla birlikte polemik olmadan açıklama yapmak istedim.

Seo hostingin bir uydurmaca olduğunu söyleyip, tek farkının da IP olduğunu, A class Ip önemli olduğunu iletmişsiniz.

Zaten farklı class IP olduğunda SEO hosting olmaktadır . Dolayısıyla SEO hosting vardır
Tartışmayı severim. Daha ilkokul yıllarında öğretmenimiz 6 kişilik gruplar oluşturur ve karşıt görüşlü fikirlerin tartışma yapmasını sağlardı.

Maalesef ki birçok kişi tartışmayı hakaret ve tabiri caizse sidik yarışına dönüştürüyor.

Tartışma; karşı görüşe inanmadığı yada yanlış gördüğü fikri zorla empoze etmek değildir. Tartışma doğruları bulma yöntemide diyebiliriz. Her iki tarafta bu tür tartışmadan faydalanır, bilgi sahibi olur.

Demişsiniz ki; "Zaten farklı class IP olduğunda SEO hosting olmaktadır . Dolayısıyla SEO hosting vardır"

Zaten olması gereken de budur. Eğer maddi açıdan bizi etkilemiyorsa siteye özel İP almalıyız. Paylaşımsız bir sunucunun etkisi zaten ortada.

Dolayısıyla SEO açısından bunları yapmamız gerektiğinden bana göre SEO Hosting yoktur. Kavram olarak uydurulmuştur.

Hiç kimse kusura bakmasın ama sözde SEO HOSTİNG dedikleri paketi satanlarda bırakın özel IP olmasını, aynı sunucuda barınan yüzlerce siteye sunucu tarafından ücretsiz SSL veriliyor. Bu SEO Hosting değildir. Kandırmacadır

İşini doğru yapanları ve bazı özellikeri bilmeyen kişilere açıklama yaparak tavsiye veren firmaları ayrı tutuyorum.