Merhabalar,

İki senelik tecrübemden yola çıkarak asıl işin ne olduğunu çözdüğüm düşünüyorum.

Youtube da altın kural (her kategoride iş görür emin olun) sevgi duygusunu kavramaktan geçiyor. Yaptığınız iş spam da olsa özgün kategori de olsa hedef kitlenin sevdiği şeyleri bilmeniz ve onların sevdiği şeyleri sizin de sevmeniz gerekiyor yani o kitlenin içinde sizin de olmanız gerekiyor. Robotlasmayin, robotlarla suni çözümler aramayın. Unutmayın ki algoritmayi yazanlar da insan. Yani bir kategoride gelişmenin en kolay yolu o kategorideki kitlenin halinden anlamaktan geçiyor 😁. İçeriklerim iyi ama benden acemi kanallar beni geçiyor diyorsanız size diyeceğim bir sözüm var. O acemi dediğiniz kanalları yöneten kişiler kategoride olan kitlenin halinden anladığı için sizi ve diğer önündeki kılavuzda yazanları zombi gibi tekrarlayanlari geçmeyi başarıyor. O acemilerin gözü para veya pasta kavramlarinda olmuyor aksine bu işi severek bir hobi gibi yaptıkları için başarılı oluyorlar, ki bir süre sonra da tecrübelerini kullanarak içeriklerini kaliteli hale çeviriyor. Youtube'da ancak işinizi severek ve kendi isteğiniz doğrultusunda yaparsanız algoritmanin dikkatini çekersiniz, insanları kendinize çekersiniz. Tabii ki topluluk kuralları ile hizmet şartlarını incelemeyi ihmal etmeyin bir de Youtube Creator Academy bölümünü ziyaret edin orası sizin ulaşabileceğiniz en iyi eğitim seti, üstelik ücretsiz!
Size yardımcı olduğumu düşünüyorsanız R10+ butonuna tıklayarak forumda bana destek olabilirsiniz 😅
İşini sevgi ile yapanların gelişmesi dileğiyle iyi eğlenceler diyorum! Sağlıcakla kalın 😋