lessworkshop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamdır bu mapten çıkarma işi hoşuma gitti. Tamamdır. Seçtim 3,5 yer. Portfolyomu yaptığım işleri katalog vs. yanımda götürüyorum. Firmanın içine girdiiim. Sonrasında ne yapacağım işte konu bu. elim ayağıma dolaşır nerden başlamalıyım sizce bu konuda bir fikriniz varmıdır direk, REKLAMA İHTİAYCINIZ VAR REKLAM YAPALIM SİZE, diyemi girmeliyim yoksa nasıl işte ...
Benim bir sözüm var;
Sektörün en az iş yapan firmalarının reklama ihtiyacı vardır. Çünkü müşteri bulamazlarsa bir süre sonra kapatmak zorunda kalacaklar.
Sektörün orta seviyesindeki firmaların reklama ihtiyacı vardır. Çünkü yerinde saymak yerine, büyümek isteyeceklerdir. Büyümek de müşteri potansiyelini yükseltmekten geçer.
Sektörün en iyisinin daha çok reklama ihtiyacı var. Çünkü çıkmak bir zordur ama orada kalmak daha zordur. Sektörün en iyisiyken sıradan bir firması olmayı göze alamazlar.
Kısaca her firmanın reklama ihtiyacı var.
Bu konuda ikna etmeniz durumunda pamuk ipliği gibi çözülecektir bütün mesele.

Not: Buradan gözlemlediğim kadarıyla ikna kabiliyetiniz "yok".
Bu sektörde iş yapmak istiyorsanız, önceki mesajları dikkate almanız ve ağzı iyi laf yapan bir kadın ile işe başlamanız gerekiyor. Erkek değil, Kadın.
Erkek, kazandırdığı müşterilerden pay çıkartıp bir gün rakibiniz olabilir. Ama Kadın, kazandırdıkça primine ve rahatlığına bakar.
Bu işte yükselmek istiyorsanız, ofisi erkek elemanlarla dışarıyı ise kadın elemanlarla idare etmeniz gerekiyor.
Bu sözümü dikkate alırsanız kaybetmeyeceğinizi düşünüyorum.