Bazı insanlar maalesef konuya odaklanıp bir fikir ya da bir alan önermesi yerine konunun amacı dışında oldukça gaddar konuşuyorlar. Üniversite öğrencisi bir kardeşiniz olarak iş önerisi istedim sadece amacım bi alan bulup calisip 20 30tl harçlık çıkarmak ne kadar zor durumda olduğumu anlattım acindiriyirsun dediniz. Herkese iyi ya da kötü yorum yaptıkları için farketmez teşekkür ederim
Cümlelerinden belli kaldı ki sen öğrenci oldugumada inanmıyorsun. Şuan yurttayim. İstersen öğrenci kimliğimi ve yurdu çekebilirim. Hikaye yazdıgimu düşünüyorsun whatsapptan yurtta olduğuma dair kimliğimle beraber video atabilirim sana. Ha herşey hikaye ya odada ki dolapta tıklım tıklım doludur dolabın içinde çekeyim sana. En azından insanlığını hissetmene yardımcı olur su cümlelerinden Utanirsin
konuşma aramda 5 tane fikir ve taktik vardı , neyi görmek istiyorsan onu görürsün , diyorum ki forumun her kategorisinde 10larca fikir ve taktik var , motivasyonunu oralara harca , kendi başına öğren , makale yazmak istiyorsan da dediğim gibi konunu hareketlendir , ticaret yap , ne tarz yazacağını belirt , indirim yap , makale arayanların konularına yaz , makale satanların konularına yorum yazanlara pm at , bunları yapıp sonuç alamazsan gel konu aç , bizde senin geçmiş konularına bakıp 8 konunun 3 tane böyle konu açtığını , duygu sömürüsü yaptığını görmeyelim.