Bazı insanlar maalesef konuya odaklanıp bir fikir ya da bir alan önermesi yerine konunun amacı dışında oldukça gaddar konuşuyorlar. Üniversite öğrencisi bir kardeşiniz olarak iş önerisi istedim sadece amacım bi alan bulup calisip 20 30tl harçlık çıkarmak ne kadar zor durumda olduğumu anlattım acindiriyirsun dediniz. Herkese iyi ya da kötü yorum yaptıkları için farketmez teşekkür ederim

allergien adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boş yapıyorsun , kendini acındırarak insanların sana acıyıp , empati yapıp yardım etmelerini bekliyorsun , makale yazabiliyorsun ama sınavların var yazamıyorsun , yerleşim yerine okulun veya evin uzak çalışamıyorsun , makale yazamıyorsan vaktinde cok yok demektir , beklentin nedir acaba , sana diyorum ki , aç bir instagram hesabı takipe takip hesap kas 3k 30 lira , veya twitter da aynı şeyi yap , site aç adsense geliri elde etmeye çalış , youtube videosu cek , adsense gelir elde etmeye calıs , pinterest odaklı site aç resim kas , bunun gibi 1000 lerce taktik dolu bu sitede , bunu bildiğin halde 3 kez böyle konu açman sence ne kadar samimi gelir insanlara. , yok 10 lirası varmışta 2 bucuk lirası otobuse giderse söyle olurmuş , felanda filan , algoritma yeteneğin belli ki iyi , hikaye de güzel yazıyorsun , bence bir kitap yaz iyi gelir elde edersin.

Cümlelerinden belli kaldı ki sen öğrenci oldugumada inanmıyorsun. Şuan yurttayim. İstersen öğrenci kimliğimi ve yurdu çekebilirim. Hikaye yazdıgimu düşünüyorsun whatsapptan yurtta olduğuma dair kimliğimle beraber video atabilirim sana. Ha herşey hikaye ya odada ki dolapta tıklım tıklım doludur dolabın içinde çekeyim sana. En azından insanlığını hissetmene yardımcı olur su cümlelerinden Utanirsin