Hobi haline getirdin sanırım bu kategoride sorum var diye konu açmayı , burası webmaster forumu sorular genelde bu sektör ile alakalı oluyor .
Bir kaç tavsiyede bulunacağım , bulunduğun sehir veya ilçede okulda arta kalan zamanda dilencilik yapabilirsin , veya burada makale ve yazabileceğin uzmanlık ile alakalı konu açıp bir kaç referans ve ticaret almaya bakar yolunu bulursun , veya okul dışında part time bir restorantta veya bu tarz biryerde ekmek paranı cıkarabilirsin , birinin burada acıyıp iş veya para vermesini bekliyor gibi konu açıyorsun fakat herkes burada ticaret yapmaya çalışıyor , forumu bir oku baştan sona , yüzlerce taktik , fikir , beyin fırtınası dönüyor , aklını biraz çalıştırırsan söylediklerinden fazlasını kazanırsın.
Öncelikle konuya yaklaşımın çok iğrenç ve saçma. İnsanın fikri neyse zikri de odur. Kategori kısmına gelince kategorinin altında hayata dair herşey yazıyor dimi. Ben para verin acıyın demiyorum kimseye. Sadece anlık olarak harçlığımi çıkarabileceğini bir yöntem varmı diye soruyorum. Ayrıca benim okuduğum yer köy öyle kfcler bilmem neler yok merkezde uzak. Merkezde bile KFC bilmem ne yok. Okulun yakınlarında mezarlık var muz seraları var. Ne yapabilirim diye soruyorum. Zor durumda kalıp insanların fikirlerini almak suc mu? Kategoride de dediği gibi hayata dair soru

larim vardı bende konu açtım.