Herkese öncelikle merhaba.
Sizlere bir sorum olacak bu konuda gerçek anlamda fikirlere ihtiyacım olacak.
Ben 2.sinif universite öğrencisiyim. Yurtta kaliyorum. Sınavlara gidiyorum ve sabahlara kadar ders çalıştığım için acıkıyorum. Saat 12den sonra kantin kapalı oluyor. Fakat maddi durumlardan dolayı hiçbir şey alamıyorum. Aciktigimda ise su içiyorum. Cebimde 10tl para kaldı. Çarşıya inecek olsam dolmuş 2.50tl nisanlimla çarşıya iner ailelerimiz para yatırır diye o parayida harciyamiyorum. Maddi konuda en azından harçlık getirebilecek bir iş varmı? Ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?
Hobi haline getirdin sanırım bu kategoride sorum var diye konu açmayı , burası webmaster forumu sorular genelde bu sektör ile alakalı oluyor .
Bir kaç tavsiyede bulunacağım , bulunduğun sehir veya ilçede okulda arta kalan zamanda dilencilik yapabilirsin , veya burada makale ve yazabileceğin uzmanlık ile alakalı konu açıp bir kaç referans ve ticaret almaya bakar yolunu bulursun , veya okul dışında part time bir restorantta veya bu tarz biryerde ekmek paranı cıkarabilirsin , birinin burada acıyıp iş veya para vermesini bekliyor gibi konu açıyorsun fakat herkes burada ticaret yapmaya çalışıyor , forumu bir oku baştan sona , yüzlerce taktik , fikir , beyin fırtınası dönüyor , aklını biraz çalıştırırsan söylediklerinden fazlasını kazanırsın.