ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu konuda r10'un Instagram bölümünü iyice inceleyceksin. Nasıl gerçek takipçiye ulaşacağın orada var. Yanlış anlama beni ama sende hissettiğim şey fikir almaktan ziyade armut piş ağzıma düş gibi olduğu.
biraz çekingen birisiyim yapı gereği, öyle olmayacağını bende tahmin ediyorum teşekkür ettim inceleyeceğim bölümü.

nemesismcy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En iyi bildiğiniz işi anlatacaksınız hocam. "Merhabalar ben x , x firmasının yöneticisiyim. Firmanızı inceledik bu bu bu konuda eksikleriniz mevcut. Çok güzel yerlere gelebilmeniz için size yardımcı olmak istiyoruz. Yıl 2018 teknoloji çağı ve insanlar artık görselliğe ve bununla birlikte görsellikte profesyonelliğe çok önem veriyor. Bizlerde burada devreye giriyoruz. Sizin istekleriniz doğrultusunda önce eksiklerinizi belirleyip bunları gideriyor sonrasında var olan çalışmaları da profesyonel şekilde düzenliyoruz."

Bunda ne utanılacak ne kızaracak bir durum yok en fazla eyvallah sağolasın ihtiyacımız yok der. Fazlasını zaten söylemezler. Bu durumun da sizi soğutmasına izin vermeyin. Sektörde başlangıç olarak firma sahipleri sizi seçecek bu bir gerçek.. Önemli olan bu seviyeyi başarılı bir şekilde atlamak ve sonucu zaten belli.

Ekbilgi : Asla yok demeyin müşterinize r10 gibi muhteşem bir platformdasınız ve herşeyi yapabilecek kişiler var burada.
çok teşekkür ettim yazıyorum bunları kafama ezberleyip müşteriye gideceğim