hocam o zaman o pazarlamacının yerine ilk etapta kendiniz gezinin. yada erkek pazarlamacı alın derim. bakın 1 yıl boyunca sektörü bıraktığımda büyük bir fırında çalıştım
orasıda benim müşterimde işyerim varken oranın işlerini yapıyordum. durumumu bildikleri için işyerimi kapatınca yeni yer açana kadar gel burda bi şekilde bişeylerin ucundan tut denilmişti. ve pazarlamacılarla baya haşır neşir oldum ürün satmaya çalışanlarla. bi firma vardı örnek verecem adama senden mal almayacaz dedik ona rağmen adam hafta da 2 - 3 defa uğruyordu

yüzsüz mü dersiniz işinin peşindemi dersiniz bilmiyorum adamdan unutmam en son fiyatı kırdırıp taban fiyattan 300 kg fıstık almıştık. yani pes etme kurumsal kimliğini oluştur. bas bi karton çanta içine promosyon malzemelerini doldur ve firmaları ziyaret et günlük 10 firmaya gidecem gibi bi hedef koyun kendinize gidin satın alması olan yerlere satın almacı ile olmayan yere ilgili kişi ile görüşün çantanızı bırakın çalışalım sizinle diyin konuya başlayın arkası gelir emin olun. buna...