hocam merhaba yaklaşık 15 yıldan fazla aynı sektördeyim ajanstan ziyade matbaa ağırlıklı çalıştım yaklaşık 4 yıl kadar da kendi işletmem vardı işlerim iyiyde taki ortak alıp imalata başlayıncaya kadar sonrası sıkıntılar başladı ve geriye dönüş başladı benim için. ev, araba ve işyerimi kapatmak zorunda kaldım sonunda. sektör değiştirip 1 yıl kadar farklı bir iş yaptım olmuyor deyip geri döndüm 3 - 4 ay kadar matbaada çalıştım ve çalıştığım matbaaya gidip gelmem günlük yol 4 saate yakın zamanımı alıyor ve 30 tl para harcıyordum yol için. orada da olmadı. sıkıntılar üst üste gelirya. şimdi eşimin üstüne firma açıp internetten kişiye özel hediyelik eşya üretimi yapmayı planlıyorum.
size tavsiyem. ajans olarak işe başlayacaksanız işi bilip bilmesine gerek yok bütçeni bilmiyorum ama bayan pazarlamacı al yanına, ve ne iş yaptığını anlat öğret 2 - 3 gününü alır bu senin. araban varmı bilmiyorum ilk etapta araç kiralayabilirsiniz kurumsal görüntü vermek için kapısına yapıtırın logonuzu verin bayan pazarlamacıya çok kısa zamanda çok ciddi işler gelir. ortak hiç bir şekilde düşünmeyin eleman alın maaşını konuşun yeterli. başarılı olmanız için bu dediğimi uygulayın 3 - 6 ayda hem isim hemde ciddi gelir elde edersiniz. bizim sektörün kar marjını bende biliyorum sizde.
Allah yardımcınız olsun.