Empower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bilgisi olmadan sadece yazmak için yazmış.

Pinterest'te hashtag kullanmak çok fayda sağlar ancak şunu deneyebilirsiniz;
keywordtool.io ya da Adwords kelime planlayıcı kullanarak Google'da aranma hacmi 1-10k arası olan yazınızla ilgili kelimeleri listeleyin, bulduğunuz kelimeleri Google'da aratıp çıkan sonuçlara göz atın. Eğer aradığınız kelimede çıkan sonuçlarda güçlü bir site yoksa (sektörde kült siteler mevcut) sitenizden Pinterest'e pin gönderirken bu kelimeleri hem başlık hem de meta olarak girebilirsiniz. Bu sayede kullanıcı doğrudan Pinterest'ten gelmeyip; Google > Pinterest > Web Siteniz şeklinde gelecektir.

Pinterest'te sıralama almak oldukça zor iş bu yüzden Google'ı aracı olarak kullanmak daha avantajlı.

Not: Yukarıda ki içerik 2 gün sonra Pinterest uzmanları tarafından "ders" olarak satılamaz.
Not1: Yukarıda ki içerik iznim olmadan kullanılamaz.
Hocam yazmak için değil gördüğüm için söyledim

bir tane içerik paylaştım pinterest sosyal medya paylaşır gibi ve 6 ay sonra o içerikten sürekli hit geldi

etiket olayı nasıl oluyor pinterest etiket filan yazmadım

videolu varsa anlatımı link paylaşırsanız memnun olurum ve siz öyle bir video ve resimli gösterirseniz ek olarak başka bildiğiniz varsa istifade etmek isterim

doğrudu pinterest hakkında düz paylaşım dışında çok detaylı bilgim yok araştırmadım da sadece panoları açtım panolara site üzerinden wp sosyal medya paylaşma eklentisini kurup paylaşıyorum

sizin bilgilerinizden yararlanmak isterim