Size bir teklifte bulunmak istiyorum. Yazar-ziyaretçi kavramını bir nevi ortadan kaldıracak bir web sitesi projemiz var. Çeşitli listeler, blog yazıları ve galerilerin yanında quiz ve kişilik testlerinin yayınlanadığı sitemizde sizi de yazar olarak görmek istiyoruz.
Kategori kısıtlaması olmaksızın;
Blog yazıları, testler (kişilik veya quiz), galeriler, en iyi, en kötü listeleri )ve dilediğiniz (Yasalara ve genel ahlaka aykırılık hariç) her türlü yazıyı yazabilirsiniz, ürününüzün viral reklamını yapabilirsiniz.
Sallıyorum 2 yazı paylaştınız sitede. kaliteli olduğunu düşünüyorsunuz 50k okunduğunu 100 yorum-etkileşim aldığını farzedersek 45-50 lira ödeme alacaksınız. Yazınızın reklamını yapma hakkına sahipsiniz.
Yazılarınızın adeti, okunma sayısı, paylaşılma sayısı ve diğer etkileşimler göz önüne alınarak puanlanacak ve başarıya göre ödeme alacaksınız. Başlangıç aşamasında olduğumuz için bu fiyat standartların gerçekten üstünde olacaktır.
Belki size cazip gelmezse de öğrenci, ev hanımları ve boş vakti çok olan dostlarınız ile paylaşırsanız onlara bir gelir kapısı olur.
Kendi sayfanızdan puanlarınızı görebileceksiniz. Puanların kaynağını da tabi ki. Yani 5 yorum yapılmış; 5*5=25 puan, 400 kez okunmuş 400*2=800, siz 3 yorum yapmışsınız 3*2=6 puan. Yada bir spam yorum yaptınız 1*-2=-6
Toplam puanınız hesaplanır manuel olarak ödemenizi alırsınız.
Yazdıklarım biraz ütopik gelebilir arkadaşlara ama kesinlikle hayal satmıyorum. Ortaklık, beraber çalışalım diyen arkadaşlar olursa gene buralardayım.
Puanlama ve fiyatlandırma için mesajlarınızı bekliyorum.
Multi konudur