Merhaba arkadaşlar;
Konuyu açan arkadaşın sitesini tahmin edebiliyorum. Yakın zamanda sıralamalarının hepsini kaybetti. Nerede hata yaptığını bilemem.

Takip eden varsa bu kategorideki sitemi satışa koydum ve büyük ilgi gördü. Tabiki hepsi sektörü öğrenmek içindi. Bir çok kişi sektörü öğrenip daha geri dönüş bile yapmadı. Bende r10.net'e girişlerimi askıya aldım. Burada gelip konuya yazanlardan bazıları benden sektörü öğrenip kaçan kişilerden.

Örnek;
KareAsCS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz şimdi birilerine kızıp bu konuyu açmışsınız. Onları al aşağı etmek için. Örneğin ben sizi hiç tanımam etmem. Siz de beni. Bizim de bu sektörde sitemiz var.

Bunu yaparak sadece zarar vermek istediğiniz kişileri değil benim gibi hayatınızda hiç tanımadığınız insanları da zor durumda bıraktınız farkında mısınız?

Yaptığınız çok büyük terbiyesizlik. Çok daha farklı şeyler yazarım ama gerek yok. Siz zaten bu kafa yapısı ile hayatta hiçbir şeyin sahibi olamazsınız. Sadece oldum sanarsınız.
KareAsCs benden siteyi satın almak için bilgi alan biri sitem etmesi yersiz. sitem edecek kişi varsa o da benim.

Konu açıldıktan sonra tbm'lerim düzeldi ve hitim arttı. Teşekkür ediyorum

Edit: Arkadaşın olduğunu tahmin ettiğim sitesini ve yeni açtıklarını inceledim. Adsense reklamları kaldırılmış. Büyük ihtimal yaptığı spamlar sebebiyle ban yemiş olabilir veya saldırılardan korkup ödeme alabilmek için reklamları kaldırmış olabilir. Yani sonuç sıralamadan uçup, sıkıntılara girince ifşa edeyim bari demiş.