cagatayhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepinize verdiği cevaplar için teşekkür ediyorum. Ozaman ben kendime ait bir şahıs hesabı ile bir facebook sayfası oluşturup ardından o hesap altında bu markama ait bir sayfa oluşturacağım sanırım buraya kadar doğru anlamışım. Şimdi yeni hesap açınca hemen sayfa açarsam sanırım yine sorun çıkaracak bana reklam felanda olacak.Şöyle yapsam nasıl olur babamın yıllardır kullandığı bir hesabı var sayfamı oradan oluştursam instagramı o hesabın business managerına kaydetsem reklamları oradan çıksam sonra kendi hesabımı o sayfaya yönetici atarım ve hesabı alırım. Kafama takılan şöyle bir soru var instagram reklam vermek için bir facebook hesabı istiyor ben babamın hesabı bağlıyacağım sonradan instagramın bağlı olduğu facebook reklam hesabını değiştirebilir miyim?
Merak etmeyin. Tüm firmalar bu şekilde yapıyor. Zaten facebook tüm bunları da düşünmüştür.
Dediğiniz hesapla istediğiniz sayfayı oluşturun. Yönetici olarak zaten gizli kalacaksınız. Yeni oluşturduğunuz facebook hesabını ise ekstra yönetici olarak ekleyin ve onunla yönetin! Eğer bir hesabınız kapanırsa diğer hesapla yönetebilirsiniz.
Ekstra olarak Facebook Business https://business.facebook.com göz gezdirin. (zorunlu değil)