Merhabalar,
Mobil uygulamamin ziyaretçi trafiğini karşılamak için ssd diskli vds veya hosting aramaktayım.
Aklımdaki Özellikler :
16 GB Ram
8 core CPU (Xeon serisinden)
5 GB SSD Disk (Script dosyaları ve veritabanı için, işletim sistemi alanı dahil edilmedi)
Limitsiz Trafik
Yurtdışı Lokasyon
Veya benzer özelliklerde 500 mb script dosyalarını ve veritabanını barindirabilecegim bir hosting hesabı bile olur.
Eğer hosting teklifi olacaksa
8 veya 6 GB Ram 6 veya 4 Core cpu izni (%600/%400) bulunan cpanel hosting hesabı da olabilir.
Sosyal medya scripti kurulacak.
Scriptin medya dosyaları amazon s3'de barınacak. Böylelikle oluşan trafik sadece script dosyalarından dolayı oluşacak ve inode sorunu oluşmayacak.
Amazon s3 masrafı olmaması adına FFMPEG sistemi kullanacağım. Bu özelliği destekleyen ve mod security özelliğini kapatma olanağı sağlayan sunucu yada hosting aramaktayım. Aylık maximum 150k ziyaretçi girişi olmasını hedefliyorum ki o dereceye ulaşırsa eğer, oldu da hosting hesabı aldıysam dedicated yada vds sunucuya geçiş yaparım.
Script de yavaslamalari önlemek için ssd diske xeon model işlemciye ihtiyaç duyuyorum. Zaten asıl trafik de mobil uygulama üzerinden gelecek yani masaüstü yada normal bir tarayıcı üzerinden giriş çok az olacak. Detaylı bilgi isteyen firma görevlilerine pm ya da whatshapp üzerinden iletişime geçerek detaylı bilgiyi verebilirim. cPanel gözümde en stabil çalışan hosting paneli olduğu için cPanel istiyorum. Scripte uyumsuzluk olusturmayan başka panel bulamadım. Centos Panel, CyberPanel, VestaCP ve Plesk panel sürekli uyumsuzluk sorunu oluşturdu daha önceki denemelerimde.
Hosting ile sunucu işleyişi hakkında bilgi sahibi olmadan bu konuyu yazdığımı belirtmek isterim.
İyi çalışmalar dilerim.
Merhaba,
Teklifimiz Özel Mesaj olarak iletilmiştir.