Telefon ile alakası yok hocam bu durumun her hangi bir telefon ile gerçekleştirebilirsin. Şu an hiç instagram kullanmadığım telefon ile denedim forum açıldı.
Android'de:- Giriş ekranında, Giriş Yap kısmında Giriş yapmayla ilgili yardım al seçeneğine dokunun.
- Kullanıcı adınızı, e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri'ye dokunun. Kullanıcı adınızı bilmiyorsanız neler yapabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi alın.
- Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
- Yalnızca sizin erişebildiğiniz güvenli bir e-posta adresi girdiğinizden emin olun. Talebinizi gönderdikten sonra, sonraki adımlar için Instagram'dan gelecek e-postayı bekleyin.
iOS'ta (iPhone):- Giriş ekranında Şifreni mi unuttun? bağlantısına dokunun.
- Giriş Bağlantısı Gönder'in altında yer alan Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine dokunun ve ardından ekrandaki talimatları izleyin.
- Yalnızca sizin erişebildiğiniz güvenli bir e-posta adresi girdiğinizden emin olun. Talebinizi gönderdikten sonra, sonraki adımlar için Instagram'dan gelecek e-postayı bekleyin.
evet hocam haklisiniz fakat defalarca denedim ama o ekran yani forum cikmiyor. ve cihaz ile alakasi şu; kullandiginiz cihazda o hesaba daha once giris yapildiysa o hesap kurtarma formu aciliyor. baska bir yontem olmasi lazim mutlaka ama bulamadim