peki ücrer kesintisi ne kadar?
Başka bankalara mı 7/24 EFT yapabiliyoruz? Her ATM'den para çekme olayı vardı Fibabankanın sınırsız galiba.
ayrıca papara ile kendi hesaplarına kolayca eft yapmış olabiliyorsun 😊
Hocam 7/24 EFT nasıl olacak?
siz yollasaniz karşı banka kapalı.
Peki bu 7/24 Eft olayı; eft almak için mi yoksa göndermek için mi geçerli ?
Ben Fibabanka kullanıyorum arkadaşlar. EFT ve havalede hiç bir masraf almıyor. Ancak kredi vs almak için tercih edilecek bir banka değil.
2010 kuruluşlu yani düşünülebilir ancak bence fazla güvenilmemesi gerekir.Sonuçta bir enpara olamaz :)
Gerçi kurucusu finansbank kurucusu :D sözümü geri aldım.
7/24 eft her bankadan yapılabiliyor. Bunu farklı kılan nedir?
papara havale geçiyor diye biliyorum :)
EFT'nin çalışma saatleri belli. Bu saatlerin dışında EFT yapılamaz, havale yapılabilir.
Yanlış bilmiyorsam BKM Express ilede 7/24 EFT yapabiliyorsun. Sadece karşı tarafın banka kartı olması ve kartını bkm express'e eklemesi gerekli
EFT işlemleri merkez bankası üzerinden gerçekleştiği için mesai saatleri haricinde dediğiniz olayın olması mümkün değil maalesef. Ancak BKM sistemi üzerinden kart numarası ile yapılabilir, bu da tüm bankalar için geçerli zaten.
öyle ama şimdi örnek sen enparadan paparaya atarsın paparadan ziraatte atarsın 😊 yani o şekil eft için kullanmış olursun
24 Saat Eft Nerde Yazıyor Bilgi Yok?
Sanırım Papara Üzerinden Yapıyor?
ben öyle yapıyon genelde 😂 ama fibabank eğer öyle bir hizmeti varsa anında yapıyorsa süper olur 😊
:D öyleyse yarın hesap açalım da sanmıyorum
7/24 EFT işlemi her bankada var diyen mi dersiniz... Eft yapılamaz diyen mi dersiniz... Şaka gibisiniz yemin ederim şaka. Eft işlem ücreti 7/24 yapılmıyor Fibabanka dışında. Eft emri oluşturmayla eft yapmayı birbiriyle karıştırmayın. Eft emri 7/24 verebilirsiniz sivri zekalar (herkes üstüne alınmasın 7/24 yapılıyor diyenler alınsın) ama işlem mesai saatleri içerisinde yapılır.
Ek olarak adamlar diyor ki 7/24 saat eft yapabilirsin ve 20 dakika içerisinde karşı tarafa para geçmiş olur. Yani bu adamlar bunu yapabiliyor ki böyle bir hizmeti ortaya sunuyorlar. Koskoca banka yapılır diyor siz ise yapılamaz banka kapalı diyorsunuz. Birazdan fibabanki arayıp haber vereyim yapamyacaklarını :D