mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hatta tam olarak şöyle yaptım sizde aynı yolu izleyin derim :

- Eşimin android telefonunu aldım ve telefonun tarayıcısından girip geliştirici hesabı oluşturdum. Geliştirici hesabı oluştururken eşimin kredi kartını kullandım.
- Yine eşimin android telefonundan admob hesabı ve reklam birimlerini oluşturdum.
- Bir süre bekledim hesaplar onaylandıktan sonra eşimin telefonu üzerinden kendi gmail hesabıma davetiye göndererek yetki verdim.
- Sonra kendi bilgisayarımdam uygulamayı geliştirdim imzaladım ve yine kendi bilgisayarımdam eşimin geliştirici hesabına girerek uygulamaları yükledim.
- Eşim aynı gmail adresini kullanmaya devam ediyor bende kendi bilgisayarım üzerinden eşimin geliştirici hesabını kontrol edebiliyorum.

Sizin davetiye ile bağladığınız hesaplarda sorun oldumu ?
Şöyle söyleyeyim hocam. Başka gerçek cihazlardan hesap açarak davet ettim. 1-2 aydır sorunsuz gidiyordu. Davetle duran son hesap 2 gün önce kapandı. Ve ben girip çıktıktan sonra kapandı.
Bu davet olayında da hesap kapanıyor fark etmiyor.
Ve bu hesaptaki uygulamalar filan çok sağlam farklı pclerden imzalanmış uygulamalardı. Yani tanıyacak hiçbir şeyi yoktu. O yüzden davetli hesap kullananlarda dikkat etsin yinede. Sürekli girip çıkmasın.