mobil olduğumdan etiketleyip yanıtladım arkadaşlar.

@FekoCan69;
Ya aslında Golf'un içi bana nedense daha dolu geliyor belki gözüm alıştığından ama dış kasa olarak nedense Leon daha sportif gözüküyor. Ama işte içi biraz daha boş gibi. Paketten dolayıda olabilir belki ama bilemiyorum şuanlık. Çok teşekkürler hocam.

@berattanriverdi;
Allah kaza bela vermesin hocam. Şuan kafalar karışık arada bi 1.4TSI'lara kaçmıyor değil gözüm FR falan. Hayırlısı bakalım, kim bilir "leoncular" loncasına bende katılabilirim ileride. (::

@OzanERCAN;
Teşekkürler.

@EuDownload;
Ya aslında tramer toplamı ikisinin neredeyse kafa kafaya aynı 3bin ₺ oynuyor arada. Leon'da değişen parça sağ ön çamurluk. Oda orjinalmiş. Ayrıca ön kaputun %50'si ve sağ ön kapı boyalı. Golf'te ise önde ve yanlarda boya işlemi görmüş. Sol arka kapı ve çamurluk değişmiş. Tüm işlemler Doğuş'ta yaptırılmış. Yani buda dediğiniz gibi otomatikman hafiften gözleri Leon'a çevirmiyor değil. Çok teşekkürler görüşünüz için.

@SharkWEB;
Hahaha, valla hocam o zaten baş tacı.
Spor görünümü olsun, performansı olsun, oynaması olsun apayrı. Benim yaşım 21. Gayette ideal görüyorum aracı şahsıma. Fakat baba kullanabilir aracı, yeri geldiğinde abi. Ben scricco alsam, stok bırakmayacağımı biliyorum. Babanın iş mevzuatlarından dolayı pek uygun görmüyorum. Hatta düşünmüyorum değil, arkadan görücek scricco'yu dicek ben bununla bir oynayayım E5'te. Tövbeli adamı yeniden günaha sokacaklar Tahrik ederler adamı gerek yok Ama işte araç %100 bana ait olsa hem fiyat bakımındanda dediğiniz araç 1-0 önde oluyordu. Yinede tavsiyeniz için çok teşekkürler.

@tatarhan;
Valla, işte Leon'un muhabbetini bilmediğimden işte forumdaki arkadaşları sorayım dedim. Az önce zaten dizel moturun sesi aklıma gelince yine fikrim TSI'ylara kaçtı. Leon için bashediyorum: 1.4TSI 150BG - 1.6TDI 105BG. Arada ki dağlar gibi fark zaten adama diyor yani "ne koydunuz içine broadway motoru mu?" Tramer konusuna gelirsek evet birisi parça parça (5 adet) olarak 10k yaparken birisi tek parça halinde 7k almış. TSI golf işte arkadaşımda olandı, yalan olmasın hem güzel kaçıyordu, hemde temizdi yani. Şuan zaten kendimden şüphe ettim TDI bakmaktan. Hayırlısı hocam, inşallah tez vakitte müjdeli haberi sizi etiketleyerek veririm haberi. Eğer garaja TSI Golf girerse bi çay kahve ısmarlarım

@Python7;
Hahahah daha ağır olamazdı hocam, Allah iyilik versin.
Napsam 2007 model Audi mi alsam...

@mertkorkut;
İşte hocam, Leon varken de Golf'e bakma diyenler olduğundan karamsarlık kapladı içimi. Teşekkürler öneri için.

@hasany19;
teşekkürler hocam.