PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar

Daha önce hesabı kapatılıp son zamanlarda hesap açanlar var mı? Ne durumdalar?

Afedersiniz ama artık iyice b*kunu çıkardılar.
Ne şekilde açarsam açayım boş hesap bile hoş geldiniz maili gelmeden gidiyor artık.

Temiz bir cihaz buluyorum veya vds alıyorum.
Kullanılmamış ad soyad, farklı telefon numarası, sıfır gmail, sıfır kart.
Zaten hesap açmak için başka gerekli birşey yok Açtığım son 2 boş hesap bu şekilde patladı. Eski hesaplarla hiçbir ilişiğimiz olmadığı halde.

Aynı şekilde admob açabiliyorum, bana çıkıpta zaten hesabın var demiyor Aynı şekilde developer açınca tespit ediyor. Bu nasıl bir iştir Tavsiyesi olan var mı?
Hocam öncelikle geçmiş olsun. Google hesabı değil kişiyi banlıyor durum böyle oluncada banlanan kişilik ile alakalı herhangi bir olguda hesap kapanıyor. Öncelikle vds'de bile google chrome'u kullanmayın. Waterfox gibi privacy bir browser'u kullanın. Kişiliğinizi saklayın. Uygulamarı imzalarken-build alırken kişiliğiniz ile iliştirilmiş cihazları kullanmayın. Ek olarak yandex - hotmail vb google ile ilişiği olmayan bir email alın o email ile google hesabı oluşturun ( gmail kullanmayın ). Hesabı açarken ödemeyi (olabilirse-denemedim) sanal kart gibi (https://ezzocard.com/?gclid=CjwKCAiA...RoCI8QQAvD_BwE) bir üçüncü parti ile ödeme yapın.

Bu arada vds şart hocam ama Türkiye içi bir vds kullanın. Büyük veya ücretsiz vdsleri kullanmayın.

İmkanınız varsa sadece vds'i kullanacağınız bir pc tahsis edin. Sanki o bilgisayar sizin değilmiş gibi farklı bir kişilikmiş gibi kullanın.

Umarım Google'ın ömür boyu kişilik banlama politikası değişir.

En kısa zamanda yatırımın çoğunu IOS'a yapmak gerek

İyi çalışmalar...