Reyiz kusura bakma da konuda şöyle bi terim kullanmışsın ya "iyice b*kunu çıkardılar" ben de aynısını senin için düşünüyorum aylardır şu kategoriye her girdiğimde aynı konunun farklı varyasyonlarını açıyorsun ve bu kusura bakma da beni irite etmeye başladı artık. 1 konu açıp o konudan devam etmek varken ben sanıyorum ki bu senin 6 ayda 6. konun falan. Hiçkimse bir çare bulamamış işte gördüğün gibi. Sana zamanında ben de şöyle şöyle yap dedim herkes bi öğüt veriyor ama geçerliliği yok hiçbirinin benim söylediklerim de dahil. Kurbanın olayım açma artık şu developer ile ilgili konuları, bilen birileri zaten öğrendiği gibi konu açar forumda ya da senin diğer 1231 konundan birisine yorum olarak yazar. Kurban olayım diyorum bak yeter artık
@PaLaCoRDa;
Hahah hocam eyvallah bende açmak istiyorum gerçekten sıkıldım

Bu son zaten, insan bir anlık sinirle açıyor. Birde eski konuyu hortlatınca yorum yapan olmuyor sadece okuyup geçiyor. Artık bezdirdi gidecem her hesap için hat + internete girmelik laptop alıcam

Bundan sonra bende bir daha bunun konusunu açmayacağım son konu bu

Politikalara ne gibi aykırı bir uygulama yüklüyorsunuz hesabınıza?
Hocam okudun mu?

Uygulama dahi yüklenmemiş boş hesap diyorum. Politikalara aykırı hiçbir işim olmadı şimdiye kadar

Tüm kuralları biliyorum hatta yazmayan şeyler için bile önlem alan biriyim. Bununla bir ilgisi yok. Sorun hesap açmakta uygulamada değil.