Bradaki tüm arkadaşlara ve haddiim olmayarak sana çok güzel bir yükselme stratejisi veriyorum
1- web master forumlarına üye olunur.
2- konulara ilgili yorum yapılır sonra ekran görüntüsü eklenip bak şu sıradaki site benim denir ben şöyle şöyle yaptım denir
böylece meraklı minik web master arkadaşlar googleda aramayı yapar bu adam nasıl yapmış diye girer bakar sitende vakit geçirir yükselirsin...
Hocam bilginize saygım var fakat her konunun altınada bak benim sitem şu sırada inanmassan girde bak demek olmuyor artık bunun farkına varın lütfen
1-) Öncelikle örnek gösterdiğim o siteyi yapar iken r10 veya başka bir webmaster sitede üyeliğim var mıymış? (Kontrol ettiniz mi?)
2-) Türkçe karaterli site 5 yıldır ilk sayfada. 5 yıldan bu yana içerik girilmedi.
(3-5 kişinin tıklaması ile siteyi yükseltecekseniz buyrun link paylaşın ben her gün çerezleri temizleyip tıklarım.)
Bilinen bu 2 site harici link paylaşmıyorum. Nedeni de akıllanmam.
Bakınız örnek konu:
https://www.r10.net/maxigeyik/184601...arsan-var.html
R10 da ne zaman bir şeyler araştırılsa, sorgulansa direkt yıllardır kalıplaşmış o tarihlerde google icin degerli olan seyler mevcut zaman diliminde birer cöp oldugunu olacagını kabullenmemeniz artık gına getirdi. Bir ara bu sitelerle yine gündem oluşturmak istemiştiniz o tarihlerde tesadüf aynı sektörlerle ilgili bir iki müşteriye destek vermiştim

) siz yine engin tecrübenizle r10nu ... neyse size bir blog spot actım sıralamayada soktum linkede giderseniz mazi canlanmış olur... En iyi seocu googlenin arkasına saklandıgı
TIKLAMA algoritmasını manipule edebilendir... nasıl, neye göre anlayan anladı bolsans.
https://hizliresim.com/lqdWdp
Herhalde Google resmi kaynakları benim kadar okuyorsunuzdur?
Kaç mesajımda Google resmi kaynakları önerdiğimi görmüşsünüzdür. Sizin bu konuda 1-2 mesajını görebilir miyim?
Aynı sektörde verdiğiniz hizmet Bursa iline yönelik yanılmıyorsam?
Bursa iline yönelik bir arama ile İstanbul'un en küçük bir ilçesini bile kıyaslamanız gariptende öte.
Hani sadece İstanbul ili için değil Türkiye genelinde bile yapılan aramalarda bu siteleri çıkartıyorsanız evet başarılısınız derim.
.
Ben şimdi kalkıp RUZGARBERBAT diye ücretsiz wordpres açacağım?
Çoluk çocuk işi bunlar
Burada s*dik yarıştırmaya kalkacağınıza siteleri için uğraşan kişilere elle tutabilecekleri bilgileri bir nebzede olsun verebiliyorsanız verin.