BiELOF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google mühendisleri çok saftır, her şeyi yapabilirsiniz. Hatta işi öğrenirseniz Google arama motorunu bile kandırıp sahte hitlerle ilk sıraya bile gelirsiniz.

1. Not: Üstte ki mesajımı kaale almamışsınızdır umarım.

Google kandırmaya çalışmak yerine Google açık ve net olarak Google kalite yönergelerini okumakla siteniz için yapılması gereken fakat birçoğumuzun yapmadığı bir çok faktörün sitelerimiz için ne kadar önemli olduğunu fark edersiniz.

2. Not: Üye yorumu içerik "dil" değiştirdiniz.
Üye yorumu programlarla yapıldığından aynı anda bir çok siteye aynı "üye ismi" ile yapıldığını bilmelisiniz.
Üye yorumu yapan "üye ismini" değiştirdiğinizi düşünelim. Bu "yeni üye ismini" siz eklediniz. Aynı İP adresi olduğunu bilmelisiniz.

Her işlemi Google kandırmak için 4/4 lük yaptığınızı farzedelim.

İçerik berbat. Gooogle o sayfada birçok yorum var diye üste mi taşıyacak?

Anlayacağınız bana göre bunlar boşa vakit kaybı.
Sokakta bir arkadaşınızı mı gördünüz? 15 saniyelik telefonunu alınız, sayfaya giriniz, yorum yaptırınız varsa yıldız veriniz. Telefonu geri vermeden önce bir başka sayfaya geçiş yapınız.

Şu üstteki 15 saniyelik 1 işlem satın alacağınız "sözde organik hit" programla hit göndermekten ve aynı ip üzerinden 10 yorum 5 TL paketlerinden kat be kat fazladır. Kat be kat etkilidir. Kat be kat üstündür. Kat be kat kalitelidir.

3. Not: Bu güne kadar siteler iç,n bu tarz hile veya yöntemlere asla başvurmadım. Tavsiyede etmiyorum.

İmzamda ki konu dan örnek olması açısından bir sonuç:
https://www.r10.net/proje-gelistirme...sahipleri.html

Senin klima servisi siteni şu kategoride görmekten usandım artık...
Kullanıcı için site yapıyorsun ya, açıklama ne diye sadece anahtar kelimelerden ibaret ?