20-30 bin kazananların çağrılacağını sanmıyorum lakin geçmiş 5 yıl için vergilendirme yapıldığı için 4 yıl boyunca 30k yıllık kazanıp 5. yıl 100k kazanırsanız ve radara girerseniz toplamda 220k üzerinden vergilendirilmiş olmuyor musunuz ? Bu vergi konusunda muhakkak bir düzenleme yapılacaktır ve yapılması gerekiyor. Vergi vermemek çözüm değil fakat mümkün olan en makul seviyede vergilendirilmek gerekli diye düşünüyorum. Devlet bu şekilde insanların kazancının yarısından çoğunu elinden alırsa yıllık 100k ve üzerinde kazanan hiçkimse bu ülkede durmaz. 10 kişiyse 10 kişi 1000 kişiyse 1000 kişi kayıp kayıptır diye düşünüyorum. Son zamanlarda vergilerden ve zamlardan memnun olmayan vatandaş sayısına bakınca en az %80 seçmen kitlesine tekabul ediyor. Büyük değişiklikler yaşamamız muhtemel gözüküyor. Gerçekten hali vakti yerinde olan insanlar olsak ülkenin yarısı boşalır. Gitmek için fırsatımız bile yok çünkü birikim yapıp gidemiyoruz. Neyi biriktirebiliriz ki ? Dünya'nın başka ülkeleri de mükemmel değildir buna eminim ama alım gücünün son birkaç yıldaki düşüşü insanı gitmeye zorluyor artık. Sabredelim, kriz geçince sağlıklı düşünelim bakalım zaman ne göstecerek. 2020'de kriz bitti diyelim, 2100 lira maaş alan birisi hala 1000-1500 lira arasında kira veriyor olacak, ben o zamanları çok merak ediyorum açıkçası.