o uygulamayı kontrol etmek için, daha sonradan kişisel bilgisayarınızdan giriş yaptınız mı ? uygulama yükleme süreci ve sonrasında hep farklı makina mı kullandınız
hayır kişisel bilgisayarı hiç kullanmıyorum o hesaplar için.
Kaç konu kaçtım. Kaç hesap patlattım. Bu olayın çözümü yok maalesef. Bazı adam aaynı pcden 5 hesap kullanıyor. biz her şeyi sıfır yapıyoruz kaynak kodları dahil. kapanıyor. Denemediğim yol kalmamıştır benim sen her şeyi eksiksiz yapsan bile istediği gibi sebep üretip kapatıyor. muhattap yok, olmadığı sürecede böyle olacak.
Millet uygulama geliştirmek için mi kafa yorsun yoksa hesap açmakla mı? Bıktırdı artık sistemine tükürdüklerim. Topluca isyan edilmediği sürecede böyle devam edecek bu iş. Globalde de herkes şikayetçi
global bir isyan mevcut. ben de çok okudum herkes isyanlarda. ama bazı geri açılanlar olmuş. çok fazla muhattap olundugunda geri açılıyormuş. mesala bir örnek olarak adamların şirket hesabını patlatmışlar. şirkette başka çalışan birinin hesabıyla bağlı hesap olarak görülmüş. ama adamlar 15 günlük iletişimin ardından açtırmış. yani şu geri açtırma olayının bug ını bulduk mu tamamdır.
Kendim cordova kullanarak webview uygulamalar yapıyordum 100 den fazla uygulamam vardı google playde, aylık ortalama 6k reklam ve satışlarla beraber 30k civarı gelirim vardı google playde. yalnız adamlar beni bir patlattı birdaha o civarlara gelemiyorum hesaplarım sürekli kapanıyor. bunun bir açığı olmalı arkadaşlar daha araştıralım. şu konu hakkında artık çözelim şu sorunu koskoca r10 ailesindede çözemeyeceksek ki bu forumda ne adamlar çıktı google news bugını bulan mı dersin seo bug ı bulan mı dersin. herkes görüşlerini yazsın