Merhaba arkadaşlar,

Baskılı ürünler satmak için bir pazar buldum ve kaliteli tasarımlara ihtiyacım var. R10'da yeniyim ve ilk konum. Ama istediğim tasarımlarla ilgili bir kaç detay paylaşmak istiyorum.

- Çalışmalar PSD, AI, PNG formatlarında ve en az 300 DPI çözünürlükte olmalıdır,
- RGB renk kullanılmalıdır,
- Kullanılan fontlar dosya olarak gönderilmelidir,
- Kullandığınız cetveller vb. yardımcı araçlar kaldırılmalıdır,
- Özgün tasarımlar olmalıdır. İçerisinde stok fotoğraf kullanıldıysa (Fotoğraf olayına çok sıcak bakmıyorum) bilgi verilmeli ya da lisansıyla birlikte gönderilmelidir,
- Kullanılacak yazı ve ifadeler ingilizce olmalıdır,
- T-shirt, kupa, canvas tablo, şapka, telefon kılıfı gibi her görsel için en az 3 farklı mock-up yapılmalıdır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İlk konum olduğu için eksik veya hatalı birşeyler olabilir(Moderatörlerden ricam beni uyarmanız). Örnek çalışmalar için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Bu tarz işler talep etmekteyim. Tasarım başı maliyetler ile referanslarınızı gönderdiğinizde toplam sayı, ödeme ve diğer detayları konuşabiliriz. Tasarımcı arkadaşlarımızla anlaşabilirsek uzun vadeli bir proje olarak düşünüyorum. Tasarım fikirleri tamamen size ait olabilir. Örnek siteyi incelediğinizde nasıl tasarımlar olduğunu anlayacaksınız. İletişim için PM' nin yanı sıra;

E-Posta:
cagkantasci@gmail.com
Whatsapp:
0850 303 19 29