Sana mı soracağım nereye yazıp - yazmayacağımı , iş hayatında kimse öğretmemiş sana edepsizlik edersen karşılığını alacağını.Bu sayede öğrenmiş oldun.
ya boş insan ben senin bildirimlerinden rahatsız oldum taciz ediyorsun beni git başka başlığa yaz maksi geyik diye bir yer var burda kendi işimizi yaptırmak için güzel bir arkadaşımızı arıyoruz ekmek yesin nasiplensin diye senin gibi kafalar yüzünden forumlarda kirlilik var bir daha yazma rica ediyorum. sana nasıl anladıysan öyle davranıyorum ben sana gel benim konuma yaz demedim sabaha kadar dalaşırım seninle ben dalaşmayı severim sen baş edebilicekmisin benimle ? ama sen şimdi üç beş arkadaşını getirirsin buraya sonra gel ya şuna bak ..... edepsiz.... bak ya neler söylüyoo .. yhaaa kanka yorum yap şuna ben ezildim diye ağlarsın felan aman aman aman. sana türkçe yazdım anlamadın sanırım konu başlığından çıkıp gidersen bende report edip sildiririm siz böyle kendi kendinizi yediğiniz ile kalırsınız ben burda meyve tabağımı keyifli keyifli yemeye devam ederim